واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ,علمی، پژوهشی و فناوری

نوآوری در صنعت کشاورزی/ از تولید گلشیشه های پولساز تا پیشگامی در کشت بافت گیاهی

یک بانوی سمنانی با بهره گیری از تخصص خود در بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به تولید گلشیشه های گیاهان زینتی با قابلیت نگهداری آسان شده است‌.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :محدثه ابراهیمی، مدیرعامل شرکت تعاونی" داتیس دشت سپهر سمنان" و مدیراجرایی اتاق اصناف کشاورزی مرکز استان سمنان، با سابقه‌ای درخشان در حوزه کشاورزی و بیوتکنولوژی، یکی از چهره‌های برجسته این صنعت شناخته می‌شود.

او متولد سی ام شهریور ماه ۱۳۶۶ و زاده سمنان، با اصالت مازندرانیست که در حال حاضر به تدریس دروس تخصصی کشت بافت گیاهی در هنرستان کار و دانش نیز مشغول است.

این بانوی هنرمند که دارای مدرک کارشناسی در علوم باغبانی با گرایش گیاهان دارویی و کارشناسی ارشد در بیوتکنولوژی کشاورزیست، از سال ۹۷ بعنوان هسته فناور در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان پذیرفته و سال ۹۹ بعنوان شرکت فناور ،موفق به اخذ مجوز فناوری از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان شد.

از جمله دستاوردهای مهم این بانوی کارآفرین تهیه و دستیابی به پروتکل‌های کشت بافت گیاهان زینتی و تولید گلشیشه‌های گیاهان زینتی با قابلیت نگهداری آسان بدون نیاز به آب، هوا و تغذیه است.

این نوآوری‌ها به تجاری‌سازی محصولات کمک شایانی کرده و در دو دوره کشت گیاهان زینتی و تولید گلشیشه‌های زینتی به بازار عرضه شده‌اند.

وی از چالش‌های اقتصادی موجود و تأثیر منفی آن بر تولید گلشیشه‌های گیاهان زینتی سخن می گوید و تصریح می‌کند: به دلیل عدم نقدینگی و تورم شدید قیمت‌ها، تهیه مواد اولیه برای تولید در تیراژ بالا با مشکلاتی مواجه شده است. 

 ابراهیمی امیدوار است که با حمایت‌های لازم، بتواند به توسعه بیشتر این صنعت و بهبود شرایط اقتصادی کمک کند.

گفتنی است: محدثه ابراهیمی با تلاش‌های مستمر خود در زمینه کشاورزی و بیوتکنولوژی، به عنوان یک الگو برای جوانان و فعالان این حوزه شناخته می‌شود و امید دارد که با رفع موانع موجود، بتواند به رشد و شکوفایی بیشتر این صنعت کمک کند.

https://stnews.ir/short/4PrA3
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: