مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
دبیر اجرایی پانزدهمين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات و دانش (IKT2024) )دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه اصفهان گفت: کنفرانس امسال با نگاه خاص به مقولات و زمینهها بنیادی و مورد نیاز کشور شامل هوش مصنوعی و شبکههای نسل نو و فناوریهای نوظهور و کوانتوم از روز سه شنبه چهارم دیماه به مدت سه روز در دانشگاه اصفهان برگزار می شود.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از اصفهان : دکتر باطنی دبیر اجرایی پانزدهمين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات و دانش (IKT2024) )دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه اصفهان در نشست خبری گفت: کنفرانس بین المللی فناوری ارتباطات و دانش که پانزدهمین دوره آن را در این هفته برگزار میکنیم یک کنفرانس دارای سابقه بی نظیری در بین کنفرانسها در حوزههای مشابه در داخل کشور است و از نظر علمی هم در جایگاه شناخته شده و وزینی دارد و نمایه شده در پایگاههای استنادی جهان اسلام و پایگاههای معتبر جهان است و هر ساله پذیرای مقالات دارای کمیت و کیفیت مناسب است.
وی بیان کرد: در مورد اهمیت و اعتبار هم سابقه بین المللی دارد هم این که سابقه داخلی آن که اولین دوره کنفرانس در سال ۱۳۸۳ برگزار شده و طی این بیست سال هم دانشگاهها و پژوهشکدههای معتبر کشور برگزارکننده این کنفرانس بودهاند.
باطنی بیان داشت: امسال هم استقبال خوبی شده و حدود ۱۶۰ مقاله از محققان داخلی و خارجی دریافت کردیم که ۳۶ مقاله بصورت سخنرانی و 24 مقاله بصورت پوستری ارائه خواهند شد و ۳۰ درصد مقالات سخنراتی هستند که هم ردیف و هم سطح کنفرانسهای معتبر جهانی است.
دبیر اجرایی پانزدهمين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات و دانش؛؛ موضوعات مهم را زمان بندی اجرای کنفرانس و اجزا عنوان کرد و گفت: کنفرانس شامل سه هدفگذاری عمده است اولین هدفگذاری فراهم آوردن بستری است برای ارتباطات و آشناییها و همکاریهای پژوهشی و فناورانه و دانشگاهی در حوزه گسترده فناوری اطلاعات و دانش که شامل زمینه های بسیار وسیعی است.
وی افزود: هدف دوم توزیع و گسترش دادن دانش و فعالیتهای دانشی و آکادمیک و دارای ارزش پژوهشی مشخص در حوزههای مختلف فناوری اطلاعات و دانش است که کیفیت و کمیت مقالات معید این هست که این هدف بخوبی محقق شده است.
باطنی گفت: هدفگذاری سوم برای اشتراکگذاری دانش و تجربه فناورانه میباشد که در حوزه فناوری اطلاعات و دانش موجود نزد اصحاب دانشگاه و شرکتهای فعال در زیست بوم فناوری و فناوران را خواهیم داشت و هدف سوم هم با برنامهریزی حجم مناسبی از کارگاههای آموزشی که دارای تنوع کم نظیری هست و میزگردهای تخصصی مناسب محقق میشود.
وی با تاکید براینکه اگر این سه هدف را در نظر بگیریم سعی کردیم که با وزن و انرژی خوبی اهداف کنفرانس محقق شود ادامه داد: موضوع دیگر محورهای اصلی کنفرانس است که کنفرانس امسال نگاه خاص داشته به مقولات و زمینههایی که بنیادی و مورد نیاز کشور هستند و در سندهای بالا دستی و برنامهریزیهای ارگانهای بالادستی وزارت علوم و معاونت علمی ریاست جمهوری و غیر مورد نظر و تاکید قرار گرفتهاند که بعنوان مثال بطور مشخص در سه زمینه هوشمصنوعی و یادگیریماشین میتوان اشاره کردکه از موضوعات به روز و مورد نیار و مورد تاکید همه ارکان کشور هست؛ تمرکز گسترده داریم؛ همچنین در مقالات که کیفیت و کمیت خوبی داریم و در کارگاههای آموزشی و در میزگردها نیز بخوبی به این موضوعات پرداخته شده است.
دبیر اجرایی پانزدهمين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات و دانش بیان کرد: موضوع دوم که مورد تاکید و اقبال نویسندگان مقالات هم بوده و مورد تاکید ما هم در کنفرانسهای آموزشی و غیره هست بحث شبکههای نسل نو شبکههای ۵ و ۶ ارتباطی و اتصال پذیری و همچنین فناوریهای نوظهوری که در ارتباط با اینها در حال توسعه هست مورد تاکید بوده و در مقالات بازتاب خوبی داشته و در نشستها و کارگاهها هم مورد تاکید است.
باطنی افزود: محور سوم که بخصوص در کارگاههای ما مورد تاکید ویژه قرار گرفته و بسته جداگانهای برای آن طراحی شده موضوع کوانتم هست و بحثهای ارتباطات کوانتومی و روشهای رایانش امن کوانتومی؛ رمز نگاری کوانتومی و انتقال داده کوانتومی و غیره که مورد تاکید بوده و بطور شایسته در برنامهریزی کنفرانس به آن توجه شده است.
وی گفت: غیر از هشت نشست ارائه مقالات و البته یک رویداد ارائه مقالات پوستری در کنار هشت نشست ما در طی برگزاری کنفرانس شاهد برگزاری حداقل چهار میزگرد تخصصی خواهیم بود که حداقل دو عنوان تمرکز بر هوش مصنوعی دارد.
باطنی اظهار کرد: و در مورد کارگاههای آموزشی آمار کم سابقه که۱۷ کارگاه آموزشی برنامهریزی شده و در چهار بسته شامل بسته هوش مصنوعی و بسته کوانتوم و بسته فناوریهای نوظهور مثل فناوریهای پهپادی و چاپ سه بعدی و واقعیت افزوده که امروز جایگاه مهمی در فناوری اطلاعات دارند، برگزار میشود و بسته چهارم بسته تجارب واقعی است که سعی کردیم فناورانی که در زیست بوم فناوری فعالیت داشتند و به ثمر رسیده اند را دعوت کنیم تجارب واقعی خودشان را ارائه کنند. بنابراین چهار بسته کارگاهی هر کدام شامل چهار کارگاه مجزا برنامهریزی شده است و علاوه براینها یک کارگاه مرتبط دیگر هم داریم.
دبیر اجرایی پانزدهمين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات و دانش بیان کرد: همچنین یک مجموعه ازکارگاهها هم بعنوان بسته دانشآموزی برنامه ریزی شده است و شامل مطالبی هست که می تواند برای دانش آموزان که بعنوان آیندهسازان کشور در این حوزه هستند، ورود کنند و نقش داشته باشند.
وی گفت: بطور کلی اجزای اصلی کنفرانس شامل نشستهای ارائه مقالات؛ کارگاههای آموزشی متنوع و نشستهای تخصصی است و کنفرانس در روز سه شنبه چهارم دیماه از ساعت هشت و نیم صبح کار خود را آغاز خواهد کرد و مراسم افتتاحیه را خواهیم داشت و با دعوتی که از مسئولان کشوری و استانی شده حضور شان گویای رویکرد مناسب مسئولان به این حوزه هم خواهد بود و درادامه افتتاحیه برنامهها در قالب ارائه مقالات و کارگاههای و نشست میزگردها خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: در روز چهار شنبه برنامه ادامه دارد و هر سه روز برنامه کاری از هشت و نیم صبح تا چهار نیم بعد از ظهر است و در بعد از ظهر روز دوم اختتامیه کنفرانس و تقدیر از دست اندرکاران کنفرانس را خواهیم داشت و در روز سوم کنفرانس که پنج شنبه ششم دیماه است ادامه کنفرانس در قالب کارگاههای آموزشی است .
باطنی با اعلام اینکه کارگاههای آموزشی همچنان ثبت نام فعال هست؛گفت: تلاش شایستهای در خصوص برگزاری کنفرانس توسط مسئولان دانشگاه اصفهان و دانشکده کامپیوتر و همکاران اجرایی و علمی کنفرانس و تیمهای دانشجویی و انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات و ریاست انجمن و ریاست و معاونت دانشجویی و پژوهشی دانشگاه اصفهان انجام شده تمام تلاش این است که بازتاب دهنده وضعیت زیست بوم فناوری در استان و شهر اصفهان باشیم و همت مضاعف رسانهها را میطلبد تا با اقبال خوب و زیبنده و در شان شهر و دانشگاه اصفهان پانزدهمین کنفرانس برگزار شود.
انتهای پیام/
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53