علمی، پژوهشی و فناوری

استاندار اصفهان:

پیگیری ۵۰ پروژه پیشران و راه‌اندازی ۵ منطقه ویژه اقتصادی در استان اصفهان

استاندار اصفهان با اشاره به تشکیل کمیته ویژه اقتصادی استان اصفهان گفت:۵۰ پروژه پیشران پیگیری و پنج منطقه ویژه اقتصادی با محوریت توسعه صنعتی و لجستیکی در اصفهان راه‌اندازی شده است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان :  مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه کارگروه ویژه اقتصادی استان اظهار کرد: استان اصفهان به عنوان یک قطب اقتصادی و تولیدی کشور، در بسیاری از کالاها و خدمات دارای رتبه‌های برتر ملی است و نقش کلیدی در تأمین نیازهای صنعتی و اقتصادی ایران ایفا می‌کند. 

وی افزود: برای تقویت این جایگاه، کمیته ویژه اقتصادی استان به ریاست استاندار و با حضور صاحب‌نظران، تشکل‌های اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی، هر چهارشنبه به صورت مستمر تشکیل می‌شود و شاخص‌های کلان اقتصادی مانند تولید ناخالص داخلی GDP))،  اشتغال و تورم رصد می‌شود.

استاندار اصفهان تصریح کرد: همچنین، پروژه‌های پیشران و حکمرانی اقتصادی استان با تمرکز بر صنعت، سرزمین و ظرفیت‌های بومی پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: از جمله اقدامات این کارگروه، بازبینی ۱۵ پروژه شاخص گذشته است که متأسفانه در سال‌های قبل رها شده یا ناتمام مانده بودند.

جمالی‌نژاد گفت: در دولت جدید، این پروژه‌ها با اولویت بالا در دستور کار قرار گرفته‌اند و به صورت هفتگی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در این راستا تعریف ۵۰ پروژه مولد جدید نیز در دستور کار است تا با اجرای آن‌ها، استان اصفهان به یک زیست‌بوم اقتصادی پویا تبدیل شود. این پروژه‌ها در کمیته‌های تخصصی بررسی و در نهایت در کارگروه اقتصادی استان تصویب می‌شوند.

استاندار اصفهان از راه‌اندازی پنج منطقه ویژه اقتصادی کلیدی در استان خبر داد و گفت: ۳ مورد از آن‌ها یعنی منطقه ویژه اقتصادی کاشان و منطقه ویژه اقتصادی شاهین‌شهر در جلسه اخیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

 منطقه ویژه کاشان

جمالی‌نژاد گفت: این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی در فاز اول (۲۵۰ هکتار) همراه بوده که این پروژه می‌تواند به کاتالیزوری برای رشد صنعتی شهرستان‌های غربی استان تبدیل شود.

وی همچنین با اشاره به منطقه ویژه شاهین‌شهر گفت: با پیوند میان صنعت هوایی (به عنوان قطب ملی این صنعت) و بخش خصوصی، این منطقه می‌تواند تحول بزرگی در اقتصاد استان ایجاد کند.

جمالی‌نژاد یکی از پروژه‌های استراتژیک استان را دهکده لجستیک اصفهان عنوان کرد که پس از ۱۰ سال تأخیر، بالاخره عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

 وی اضافه کرد: این پروژه، به عنوان قطب لجستیکی منطقه مرکزی ایران طراحی شده و می‌تواند نقش کلیدی در زنجیره تأمین کشور ایفا کند.

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همکاری نهادهای اجرایی، ۲ عامل کلیدی در پیشبرد این پروژه کلان هستند. 

استاندار اصفهان اعلام کرد که با اجرای این طرح‌ها، شاهد رشد چشمگیر شاخص‌های اقتصادی در استان خواهیم بود.

 انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/4O5mJ
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: