مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
رئیس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از انجام بیش از ۱۴۰ قرارداد صنعتی از بدو ثبت اطلاعات در سامانه پژوهشی دانشگاه توسط اعضا هیئت علمی دانشکده با هدف ارتقاء همکاری دانشگاه و صنعت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : دکتر محمد امانی رئیس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در طرح دوره کارورزانه (کواپ)، این دانشکده در سال گذشته با ۱۳ کارخانه تفاهم نامه همکاری منعقد نموده است.در این طرح ۱۰ دانشجوی این دانشکده دربازه تیر سال ۱۴۰۰ تا شهریور ۱۴۰۳ مشغول به فعالیت شدند.
دکتر امانی تعداد اعضا هیات علمی دانشکده مهندسی نساجی این دانشگاه را ۲۸ نفر ذکر کرد که از این تعداد ۹ نفر استاد، ۹ نفر دانشیار، ۹ نفر استاد یار و یک نفر مربی هستند.
وی اظهار کرد: در این دانشکده ۴ گرایش در مقطع کارشناسی ارائه میشود که شامل گرایش "الیاف"، "پوشاک"، "شیمی نساجی" و "فناوری" است.
وی تعداد دانشجویان فعال در این دانشکده در مقطع کارشناسی را حدود ۳۵۰ نفر، کارشناسی ارشد را ۱۴۲ نفر در ۶ گرایش و تعداد دانشجویان دوره دکتری را ۵۸ دانشجو در دو گرایش عنوان کرد و ادامه داد: دانشجویان و اساتید این دانشکده حدود ۳۲۰۰ مقاله علمی را در همایش های علمی ملی و بینالمللی ارائه نموده اند و بیش از ۲۰۰۰ مقاله را در مجلات معتبر علمی منتشر و قریب به ۲۸۰ اختراع را ثبت کردهاند.
امانی اضافه کرد: در دانشکده مهندسی نساجی ۳۰ آزمایشگاه، کارگاه و مرکز تحقیقاتی فعال است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این ها دو قطب علمی "هویت یابیهای نوین در صنعت نساجی" با همت دکتر حقیقت کیش و "سازههای لیفی شکل متعامل و بهبودمحیط زیست" با همت دکتر مسعود لطیفی از اعضای هیات علمی این دانشکده ایجاد شده است.
جایگاه علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امانی به بیان جایگاه این دانشکده پرداخت و گفت: این دانشکده رتبه اول را در میان دانشکدههای مهندسی نساجی کشور دارد. کسب رتبه ۱۵ در رتبه بندی بین المللیGRAS علوم و مهندسی نساجی در سال ۲۰۲۳ از دیگر افتخارات این دانشکده به شمار میرود.
وی در ادامه تصریح کرد: از جمهوری اسلامی ایران ۴۲ دانشگاه در این رتبهبندی حضور دارند و دانشگاههای صنعتی امیرکبیر و تهران بهترین رتبه ها را کسب کرده اند. در رشته "علوم و مهندسی نساجی"، دانشگاه صنعتی امیرکبیر با کسب رتبه ۱۵ جهانی بعد از ۱۱ دانشگاه از کشور چین، یک دانشگاه آمریکایی، یک دانشگاه عربستان و یک دانشگاه پاکستان قرار گرفته است.
امانی با اشاره به چالشهای موجود در صنعت نساجی گفت: گله مندی صنعت از کمبود دانش آموختگان و ضعف فنی آنها، کمبود کارشناسان فنی دانشکده، فقدان تجهیزات، دستگاهها و ماشین آلات به روز صنعتی برای آموزش و پژوهش از جمله چالشهای این حوزه به شمار میرود.
وی پایین بودن نسبی مبالغ پروژههای صنعتی دانشکده به علت خصوصی بودن کامل صنعت نساجی و پوشاک را از دیگر چالشها نام برد. با وجود این مسائل، ارتباط تنگاتنگی بین اساتید و دانشجویان دانشکده با صنعت بزرگ نساجی و پوشاک برقرار است و بر استمرار موثر آن تلاش می شود.
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53