واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ,علمی، پژوهشی و فناوری

زنجان در آستانه جهش بزرگ انرژی؛

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی زنجان در مسیر جبران ناترازی انرژی کشور؛سرمایه‌گذاری ۳۰ همتی در نیروگاه‌های خورشیدی زنجان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان از سرمایه‌گذاری ۳۰ همتی در نیروگاه‌های خورشیدی استان خبر داد و گفت: این میزان سرمایه‌گذاری سال آینده به ۵۰ همت افزایش خواهد یافت.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از زنجان؛ نرگس مرادخانی شامگاه سه‌شنبه در مراسم افتتاح ۳۴۰ پروژه شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان،   گفت: طبق بررسی‌های انجام‌شده، استان زنجان ظرفیت سرمایه‌گذاری برای تولید حدود ۱۰۰ مگاوات انرژی برق را دارد و با توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، بخشی از کسری انرژی کشور جبران خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به وضعیت نامطلوب سرمایه‌گذاری در حوزه تأمین انرژی طی دهه‌های گذشته اظهار کرد: کاهش سرمایه‌گذاری در این بخش باعث شده کشور در زمان اوج مصرف با حدود ۲۵ هزار مگاوات کسری انرژی مواجه باشد.

وی افزود: با اهتمام و اقدامات صورت‌گرفته در استان زنجان، مسیر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌ویژه نیروگاه‌های خورشیدی به‌طور جدی دنبال شده و نتایج ملموسی نیز به همراه داشته است.

معاون استاندار زنجان با بیان اینکه میزان اتصال پروژه‌های خورشیدی استان به شبکه برق پنج برابر شده است، گفت: با اقدامات انجام‌شده در برق منطقه‌ای زنجان و شرکت توزیع نیروی برق استان، این میزان در آینده نزدیک به حدود ۱۰ برابر خواهد رسید.

مرادخانی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، تا پایان سال آینده بیش از یک‌هزار مگاوات انرژی تولیدی جدید به شبکه برق متصل خواهد شد.

وی همچنین از افتتاح همزمان ۳۴۰ پروژه شرکت توزیع نیروی برق استان در شهرستان‌های زنجان، ماهنشان، طارم، ایجرود، ابهر، سلطانیه، خدابنده و خرمدره خبر داد و افزود: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به سرمایه‌گذاری انجام‌شده در نیروگاه‌های خورشیدی استان گفت: تاکنون حدود ۳۰ همت در این حوزه سرمایه‌گذاری شده و پیش‌بینی می‌شود این رقم تا سال آینده به ۵۰ همت افزایش یابد.

مرادخانی با تأکید بر ظرفیت بالای نیروگاه آریان زنجان خاطرنشان کرد: استان زنجان علاوه بر انرژی خورشیدی، در حوزه نیروگاه‌های برق نیز ظرفیت توسعه بیشتری دارد و پتانسیل جذب حداقل ۵۰ همت سرمایه‌گذاری جدید در این بخش وجود دارد.

وی در پایان با بیان اینکه کمبودهای انرژی برق با تلاش دست‌اندرکاران این حوزه قابل جبران است، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان پروژه در بخش برق استان به بهره‌برداری رسیده و تا پایان سال نیز پروژه‌های دیگری افتتاح خواهد شد.

 

https://stnews.ir/short/VWKx3
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: