مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
نخستین رویداد رسانه ای بانوان استان مرکزی با عنوان «طنین» در اراک برگزار شد. این رویداد با حضور فعالان رسانهای مکتوب و غیرمکتوب، بستری نوآورانه برای ارتقای تولیدات مسئولانه و خلاقانه بانوان در حوزه رسانه فراهم کرده و نقش آنان در توسعه فرهنگی، اجتماعی و آموزشی استان را پررنگتر کرده است.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مرکزی؛ نخستین رویداد رسانه ای بانوان استان مرکزی با عنوان «طنین» در مجموعه فرهنگی ماهور اراک برگزار شد. این رویداد با حضور جمعی از فعالان رسانه ای مکتوب و غیرمکتوب، بستری تازه برای تقویت تولیدات مسئولانه، خلاق و نوآورانه در حوزه رسانه فراهم کرد.
رویداد «طنین» که در چارچوب چهارمین جشنواره رسانهای بانوان «حریم رسالت» برگزار شد، با هدف ارتقای سطح کیفی تولیدات رسانه ای بانوان و ایجاد انگیزه برای فعالیت های خلاقانه طراحی شده بود. شرکت کنندگان در قالب های مختلف شامل کلیپ، گزارش ویدئویی، موشن گرافی، پادکست، اینفوگرافی، مستند، عکس، یادداشت، سرمقاله و گزارش های خبری و تحلیلی، آثار خود را ارائه کردند.
شاخص های ارزیابی آثار شامل حجم و تعداد انتشار، میزان بازدید، اشتراک گذاری محتوا و بازخورد مخاطبان بود تا میزان اثرگذاری رسانهای در فضای حقیقی و مجازی سنجیده شود. محورهای محتوایی این رویداد نیز شامل روایت زندگی بانوان موفق ایرانی، مصاحبه های الهام بخش، بررسی وضعیت زنان در جوامع غربی، نقش زنان در پیشرفت انقلاب اسلامی، تحکیم بنیان خانواده، چالش جمعیت، سبک زندگی ایرانی و کاهش آسیب های اجتماعی بود.
زهرا غفاری، مسئول بسیج جامعه زنان استان مرکزی، در این مراسم با تأکید بر نقش زنان در توسعه فرهنگی و اجتماعی استان، گفت: حضور فعال بانوان در عرصه های فرهنگی و اجتماعی می تواند تأثیر بسزایی در پیشبرد برنامه های توسعه استان داشته باشد. حمایت دستگاه های اجرایی و خیرین از برنامه های بانوان، زمینه ساز ارتقای مشارکت اجتماعی و فرهنگی و توسعه پایدار خواهد بود.
وی افزود: کتابخانه ها، مدارس و سایر مراکز آموزشی می توانند با مشارکت بانوان و ایجاد زیرساخت های مناسب، نقش مؤثری در توسعه اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی ایفا کنند.
غفاری همچنین بر لزوم تقویت انسجام اجتماعی از طریق فعالیت های بانوان تأکید کرد و یادآور شد که تجربه سالهای گذشته نشان داده است بانوان استان، حتی با وجود محدودیت ها، توانسته اند در سطح ملی و بینالمللی موفقیت های چشمگیری کسب کنند و این ظرفیت باید بیش از پیش حمایت شود.
رویداد «طنین» نقطه ای مهم در مسیر ارتقای جایگاه بانوان در رسانه و توسعه فرهنگی استان مرکزی به شمار می رود و فرصتی فراهم می کند تا استعدادهای زنانه در تولید محتوای مسئولانه، الهام بخش و اثرگذار شکوفا شود.
خبرنگار: فاطمه زهرا سلیمی
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53