علمی، پژوهشی و فناوری

گفتگو با سعید جمشیدی مخترع لباس کامل هوشمند

طراحی لباس و پوتین هوشمند نظامی با سیستم رادار،گرمایش و خنک‌کننده

سعید جمشیدی مخترع لباس نظامی هوشمند گفت: این لباس به همراه پوتین مجهز دارای سیستم های خنک کننده، گرمایش ، رادار و سنسورهای الکترومغناطیسی هوشمند است که در مکان های نظامی به کاربر خود کمک ویژه ای می کند

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از کرمانشاه :  لباس نظامی به همراه پوتین هوشمند خود دارای سیستم گرمایشی هوشمند است که در سخت ترین سرما نیز این امکان را به کاربر خود می دهد که تا پنج ساعت را بدون هیچ مشکلی فعالیت داشته باشد ، و این موضوع در کنار سیستم خنک کننده هوشمند که در مکان های گرم به فعالیت کاربر کمک می کند طراحی شده است.

سعیدجمشیدی طراح لباس هوشمند نظامی به خبرنگار پایگاه خبری علم و فناوری گفت: این لباس دارای سیستم هشداری است که اگر کسی در فاصله 200 متر تا 2کیلومتری کاربر آن قرار بگیرد به کاربر آن اطلاع می دهد و یا اگر کاربر در معرض تهدیدهای جانی قرار بگیرد توسط یک سیستم اطلاع رسانی هوشمند به مقر فرماندهی آن اطلاع داده خواهد شد، همچنین در این لباس سیستم هشدار خواب نیز طراحی شده است، از طرفی دیگر سیستم الکترومغناطیسی پوتین باعث استفاده از آن در شرایط خاص را می دهد.

جمشیدی در خصوص ارائه اختراع خود به مراکز تحقیقاتی و اجرایی گفت: با توجه به کاربرد این اختراعات ، آن ها به مراکز مربوطه جهت بررسی و تولید انبوه داده شده است و هم اکنون در حال بررسی است تا در صورت صلاحدید بتوانیم گامی در راستای اعتلای کشور عزیزم ایران اسلامی بردارم. 

وی در خصوص سایر اختراعات و ابداعات خود گفت: در شرایط فعلی علاوه بر اختراع لباس و پوتین هوشمندی که طراحی شده است چند طرح دیگر نیز در دست اقدام دارم که هنوز به مرحله پایانی نرسیده است و در آینده از آنها رونمایی خواهد شد و بر اساس همین ابدعات و اختراعات توانستم در دو سال پیاپی در جشنواره علم و فناوری عنوان های برتر را کسب کنم. 

ایده طرح های خود را از کجا می آورید، جمشیدی در این خصوص گفت: نگاه یک مخترع یا ابداع کننده با یک نگاه یک فرد عادی متفاوت است، به عنوان مثال وقتی که من و شما وارد یک اتاق می شویم ، من به این فکر می کنم که این اتاق با کاربری کارگاهی که دارد به چه چیزی بیشتری احتیاج دارد تا بهره وری آن ارتقا پیدا کند و چگونه می توان آن وسیله یا امکان را طراحی و ساخت.

این مخترع در پاسخ به این سئوال که هدف او از این اختراعات چیست، گفت: تمام تلاش من آن است که یک فرد مفید برای کشور عزیزم ایران اسلامی باشم و در راستای خدمت به جمهوری اسلامی ایران و مردم میهنم گامی هر چند کوچک ولی مفید و موثر بردارم.

انتهای پیام/خبر الف

https://stnews.ir/short/eoJGR
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: