واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ,علمی، پژوهشی و فناوری

ایران به جمع ۶ کشور تولیدکننده جوهر خودکار پیوست

محققان یک شرکت دانش‌بنیان با تولید جوهر خودکار، وابستگی کشور به واردات این محصول را به طور کامل قطع کرد و گامی مهم در جهت خودکفایی و پیشرفت صنعت نوشت‌افزار برداشت.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : محمد امین مقصودی، مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان، درباره محصولات این شرکت و کاربرد آنها عنوان کرد: در این مجموعه، با تلاش و پشتکار شبانه‌روزی، موفق به دستاورد بزرگی شدیم که تا به امروز در ایران و منطقه بی‌سابقه بوده است: تولید جوهر خودکار!

وی گفت: تا پیش از این، تمام تولیدکنندگان خودکار و نوشت‌افزار در کشورمان از جوهر وارداتی استفاده می‌کردند. این وابستگی به واردات، علاوه بر خروج سالانه ۲.۵ میلیون دلار ارز از کشور، ما را در برابر نوسانات ارزی و تحریم‌ها آسیب‌پذیر می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: تولید جوهر خودکار در ایران، نه تنها ما را در زمره هفت کشور برتر دنیا در این حوزه قرار می‌دهد، بلکه زمینه‌ساز نوآوری‌ها و پیشرفت‌های بیشتر در صنعت نوشت‌افزار کشورمان خواهد بود.

مقصودی گفت: با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و دانش فنی متخصصان ایرانی تولید شده است. این جوهر از کیفیت و روان‌نویسی بالایی برخوردار است و به شما در خلق زیباترین نوشته‌ها کمک می‌کند.

وی ادامه داد: پیش از این، تنها شش کشور در دنیا این محصول را تولید می‌کردند و ایران به عنوان هفتمین کشور به این جمع پیوست. این دستاورد بزرگ، از جلوگیری می‌کند و وابستگی ما به واردات این محصول را به طور کامل قطع می‌کند. جوهر خودکار سپندار جوهر آریان، نه‌تن‌ها از نظر کیفی با بسیاری از برند‌های خارجی برابری می‌کند، بلکه از نظر قیمتی نیز به مراتب ارزان‌تر است. دلیل این امر، تولید این محصول در داخل کشور است. علاوه بر این، جوهر خودکار ما نانو باکتریال است و از این نظر نیز از نمونه‌های مشابه خارجی متمایز می‌شود.

مقصودی تصریح کرد: دستاورد‌های ما به اینجا ختم نمی‌شود. ما در راستای رسالت خود برای حمایت از تولید ملی و ایجاد اشتغال، برنامه‌ریزی برای احداث کارخانه شرکت در استان سیستان و بلوچستان را در دستور کار قرار داده‌ایم. با احداث این کارخانه، زمینه اشتغالزایی برای جوانان مستعد این منطقه فراهم و به توسعه اقتصادی این استان کمتربرخوردار بر کمک خواهد شد.

این فعال حوزه علم و فناوری درباره انتظارات این شرکت از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری گفت: ما در مجموعه، برای گسترش فعالیت‌ها و تحقق اهداف بلندمدتمان به حمایت‌های مالی و تسهیلات ویژه از سوی مسئولین و نهاد‌های ذیربط نیازمندیم. همچنین، برای استقرار و فعالیت بهینه، به فضایی مناسب و مجهز در منطقه‌ای با دسترسی مناسب احتیاج داریم

https://stnews.ir/short/eRLxb
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: