علمی، پژوهشی و فناوری

بیکاری مهندسان کشاورزی داستان پایان ناپذیر

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران،گفت:  از 17 هزار مهندس عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان پنج هزار نفر بیکار هستند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :احمد زیارلاریمی در حاشیه برگزاری میز خدمت در مصلی ساری در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری مازندران، اظهار کرد: برگزاری این میز خدمت به مناسبت پنجم اسفندماه روز سالروز تولد حکیم خواجه نصیرالدین طوسی در برنامه کار مجموعه این سازمان قرار گرفته است.

 

وی تصریح کرد: در این میز خدمت بحث رفع موانع تولید و تسهیل در صدور مجوز و آسان‌سازی موانع تولید و رویکرد افزایش ضریب نفوذ علمی و همچنین ارتقاء بهره‌وری و کاهش هزینه تولید در بخش کشاورزی را پیگیری کردیم.

 

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی مازندران با اشاره به مشکلاتی که برای صدور مجوز در بحث طیور و دامداری، تولیداتی شیلات و گلخانه‌ها وجود دارد، افزود: برنامه ما این بود که مشکلات مردم در این بخش مرتفع شود.

 

وی با اعلام اینکه طولانی شدن فرایند صدور مجوز در بخش کشاورزی یکی از مهمترین نگرانی‌های سرمایه‌گذاران این بخش است، گفت: تشریفات صدور مجوزها تا حدودی طولانی است و تلاش کردیم که بخشی از استعلامات زائد در مسیر صدور مجوز حذف کنیم و در حال حاضر کمتر از سه روز موافقت اصولی را صادر کرده و کمتر از پنجاه روز پروانه تأسیس متقاضیان سرمایه‌گذاری انجام می‌شود.

 

زیارلاریمی درباره تعداد مهندسان بخش کشاورزی استان مازندران گفت: به لحاظ کمی رتبه چهارم را بعد از استان‌های تهران، خراسان رضوی و فارس داریم و در حال حاضر 17 هزار دانش‌آموخته بخش کشاورزی عضو این سازمان هستند. وی ادامه داد: اعضای نظام مهندسی کشاورزی مازندران با 27 گرایش در حال ارائه خدمت به بخش کشاورزی استان مازندران هستند.

 

رئیس نظام مهندسی کشاورزی مازندران درباره اشتغال به کار اعضای نظام مهندسی کشاورزی بیان کرد: حدود پنج هزار نفر از دانش‌آموختگان بخش کشاورزی جویای کار هستند و بخشی از مابقی اعضا هم در رشته‌های غیر مرتبط در حال فعالیت بوده و برای جذب آنها نیازمند همکاری ارگان‌ها و نهادهای دولتی هستیم. 

وی با اعلام اینکه برای جذب مهندسان بخش کشاورزی ظرفیت‌های قانونی وجود دارد، افزود: ارگان‌ها در برون‌سپاری اموری که قابل واگذاری به بخش خصوصی است را به نظام مهندسی کشاورزی واگذار کنند تا بتوانیم از ظرفیت دانش‌آموختگان استفاده کنیم.

 

زیارلاریمی ادامه داد: مشکل کار در این زمینه عدم برون‌سپاری فعالیت‌های متناسب بخش کشاورزی است و مقداری مقاومت در بحث برون‌سپاری وجود دارد. 

وی یادآور شد: پیگیری‌ها در این بخش تاحدودی انجام شده و برخی امور برون‌سپاری شده و انتظار داریم که در سایر بخش‌ها هم برون‌سپاری مناسبی انجام شود، البته در حال انجام است اما فرایند آن به کندی انجام می‌شود.

 

https://stnews.ir/short/VwzpY
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: