علمی، پژوهشی و فناوری

در جزیره علم و فناوری نمایشگاه زاینده نور معرفی می‌شود:

ظرفیت‌های ویژه مرکز هدایت حمایت تحقیقات کاربردی خودرو برقی بسیج علمی اصفهان

در جزیره علم و فناوری نمایشگاه زاینده نور ظرفیت‌های ویژه مرکز هدایت حمایت تحقیقات کاربردی خودرو برقی بسیج علمی اصفهان برای جذب نخبگان و حل مسائل معرفی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان:این روزها در اصفهان نمایشگاهی با عنوان"زاینده نور" در محل مصلی امام خمینی برپا شده است و  معاونت‌های مختلف بسیج در قالب جزیره دستاوردها و راه‌ها و روش‌های موفق خودشان را در معرض دید عموم قرار داده‌‌اند. 

از جمله این جزیره‌ها، جزیره علم و فناوری بسیج علمی استان اصفهان است، در این جزیره مباحث علمی و فناورانه نظر هر بیننده‌ای را بخود جلب می‌کند. 

یکی از دستاوردهای فناورانه که در این جزیره به نمایش گذاشته شده خودروهای برقی و موتورهای برقی بود، در این خصوص گفتگویی با مسئول این بخش انجام دادیم که در ادامه می‌خوانیم.

لطفا خودتان را معرفی نموده، بفرمایید بازدیدکنندگان نمایشگاه در این بخش چه دستاوردها و اقداماتی را خواهند دید؟

 

هاشمیان هستم مسئول مرکز هدایت و حمایت از تحقیقات کاربردی خوردو برقی بسیج. کار این مرکز هماهنگی برای تحقیقات و یکسان‌سازی و هم‌افزایی تحقیقات خودرو برقی است.

وی ادامه داد: در این مرکز خدمات خوبی ارائه می‌کنیم در این زمینه یکسری هماهنگی‌هایی انجام شده و یکسری تفاهم‌نامه‌هایی نوشتیم و با زنجیره ملی اعضای خودرو برقی و همچنین با دانشگاه‌ها هماهنگ هستیم، علاوه براین یک هماهنگی‌هایی با معاونت علمی و پژوهشی ریاست جمهوری هم داریم انجام می‌دهیم. 

هاشمیان تاکید کرد: تلاش‌هایی شده که بتوانیم یک هم‌افزایی با تمام خودرو سازان که در این زمینه کار را شروع کرده‌اند، داشته باشیم، البته برخی خودروسازها متاسفانه نیامدند کمک بدهند یکه‌تازی‌های خاصی در ذهنشان است می‌خواهند انجام دهند که این کار در آینده برای آنها موفقیتپ‌آمیز نخواهد بود. 

وی بیان داشت: زمینه و ظرفیت‌‌هایی در مرکز هدایت و حمایت خودرو برقی بسیج علمی فراهم شده، در دانشگاه‌ها در کلیه رشته‌ها دانشجویان می‌توانند اگر آمادگی همکاری داشته باشند از این زمینه‌ها و ظرفیت‌ها استفاده کنند. 

هاشمیان اعلام کرد: برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان علاقمند از رشته‌های مختلف یکسری آموزش‌های اولیه بصورت تیمی داریم تشکیل می‌دهیم که در قسمت‌های مختلف بتوانند بیایند نقش‌آفرینی کنند و نظام مسائل را در اختیار آنها بگذاریم تا مسائل را بتوانند حل کنند. 

وی با تاکید بر ضرورت توجه و حرکتی با سرعت بیشتر در بحث خودروهای فسیلی به خودروهای برقی گفت: فضایی در کشور ایجاد شده بود شیوع کرونا باعث وقفه گردید و الان با یک پرشی مجبوریم بیاییم به سمت خودروهای برقی برویم چرا که در ازای هر خودرو فسیلی می‌توان سه خودرو برقی به حرکت درآورد و همه دنیا به سمت خودروهای برقی رفته و باید سرعت خودمان را خیلی بالا ببریم. 

هاشمیان در ادامه نمایشگاه زاینده نور را یک کار ابتکاری و متفاوت از نمایشگاه اسوه بسیج دانست و خاطرنشان کرد: مخصوصا این تفاوت در جزیره علم و فناوری بسیار مشهودتر است چرا که دستاوردها و کارهای جدیدی در این جزیره در معرض دید قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: در جزیره علم و فناوری "زاینده نور" تعداد ده مرکز هدایت حمایت در کنار هم قرار دارند که مرکز هدایت حمایت تحقیقات خودرو برقی یکی از این ده مرکز است و مرکز هدایت حمایت تحقیقات حوزه هوش مصنوعی یک نقش محوری در بین این ده مرکز دارد و مراکز مختلف هماهنگ با مرکز هدایت حمایت تحقیقات هوش مصنوعی کارها را جلو می‌برند.

هاشمیان خاطرنشان کرد: راه‌اندازی تعداد ده مرکز هدایت حمایت تحقیقات کاربردی در نوع خود یک اتفاق بسیار بسیار خوب و منحصر بفرد در کل کشور است که با توجه به وجود دانشگاه‌های مادر و نیروهای متخصص و نخبه توسط بسیج علمی اصفهان محقق گردیده و ظرفیت بسیار ارزشمندی برای سازماندهی نیروها برای حل مسائل استان و کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/V9yyj
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: