پزشکی و سلامت

تغذیه سالم؛

نان یا برنج، کدام بیشتر چاق می‌کند؟

درست است که ما ایرانی‌ها بیشتر به خوردن برنج تمایل داریم، با این حال در بعضی از وعده‌های غذایی مثل صبحانه این نان است که حرف اصلی را می‌زند. نانی که می‌خوریم، سفر درازی را طی قرن‌ها، یعنی از ابتدای خلقتش تا حالا طی کرده تا به اینجا رسیده است. نان در گذشته‌های دور با استفاده از آسیاب‌سنگی و با مواد ساده تهیه می‌شد وشکل، ظاهر و خواص متفاوتی داشت.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : نان‌های سنتی ما یکی از بهترین نان‌هایی است که به لحاظ تغذیه ای مورد تایید است اما  باور عموم بر این است که همین نان خوش عطر و طعم که به هیچ ترتیبی نمی‌توانیم از آن بگذریم، باعث افرایش وزن می‌شود.

امروز ظاهر نان‌هایی که ما مصرف می‌کنیم خوشایندتر است اما یک نکته، غیرقابل انکار است و آن این است که آردی که در آسیاب‌های قدیمی‌ ساده تولید می‌شد، می‌توانست نان مفیدتری باشد. یکی از مضرات نان‌های جدید این است که نان سفید مثل دیگر مظاهر دنیای مدرن نقش پر رنگی در بروز چاقی بازی می‌کند.  

https://stnews.ir/short/NEn8n
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: